FLEX NA RATE - OD 100 DO 3.000KM 

Kredit na rate je proizvod koji se otplaćuje u mjesečnim ratama. Svaki klijent bira iznos potrošačkog kredita koji želi: iznosi mogu da variraju od 100 do 3.000 KM, a u zavisnosti od iznosa određuje se rok otplate - između 2 mjeseca i 12 mjeseci. U procesu podnošenja zahtjeva klijent ima mogućnost da odredi iznos, vrijeme i način dobijanja željenog kredita.

KAKO DA PODNESETE ZAHTJEV ZA FLEX NA RATE ?

Zahtjev za kredit možete podnijeti lično u našim filijalama širom zemlje ili preko interneta na našoj web stranici u pojednostavljenoj proceduri, bez jemca/žiranta. Za prijavu je dovoljno da ste starosne dobi od 18 do 85 godina i da imate važeću ispravu kao što je lična karta ili pasoš. Vrijeme za obradu podataka i donošenje odluka traje samo 15 minuta, nakon čega ćete dobiti instrukciju za podizanje vašeg kredita.

VJERUJTE NAM ! UZMITE KREDIT U FLEX CREDIT SADA ! 

Iskoristite prednosti uspješno razvijenih finansijskih rješenja kompanije FLEX CREDIT i u nama pronađite poštovanje, profesionalnost i partnera od povjerenja. Bez obzira na vaš izbor - Online kredit ili podnošenje zahtjeva u našim filijalama, procedura je jednostavna. Slijedite sljedeće korake:

  • Izaberite iznos od 100 do 3.000 KM;
  • Odaberite najpovoljniji rok otplate - od 2 do 12 mjeseci;
  • Unesite vaše podatke;
  • Odaberite način isplate;
  • Podatke koje nam date obrađujemo za samo 15 minuta, a nakon odobrenja, odmah možete dobiti iznos vašeg kredita.